FITI CU NOI IN PARTASIE


Pentru ca, descoperim in ultima vreme cum tot mai multi lideri crestini cad sub asediul atacurilor demonice si se prabusesc. Si tu esti expus atacurilor demonice. Singur nu vei pUtea rezista luptei! Tu ai nevoie de alti confrati care slujesc, se ostenesc in lucrul Domnului si iti pot intelege limbajul atunci cand spui: Este greu! Sunt obosit! Nu mai rezist! Etc.

Vrem sa ne ajutam unul pe altul, sa ne purtam poverile unul altuia. Partasia pastorala ofera acoperire pentru tine. Fiind in partasie cu noi poti beneficia de acoperirea spirituala (si nu numai) prin exemplul relatiei de tata - fiu. Promovam ideea ca fiecare pastor trebuie sa aibe pastorul lui. Darea de socoteala este un principiu biblic si eficace. Tu ai nevoie de alti lideri cu care sa te auzi, sa te vezi si despre care sa sti ca sunt aproape de tine cu inima, chiar daca cu trupul sunt departe.

Este o provocare pe care ti-o lansam. Vino in partasie cu noi! Nu suntem perfecti, nu atingem totul, insa suntem gata sa slujim liderilor intr-o vreme cand cei mai multi sunt atacati in loc sa fie sprijiniti, cand liderii sufera din cauza singuratatii si, de multe ori, din cauza anxietatii. Fratilor doar impreuna vom putea izbuti.

Impreuna uniti pentru scopurile Imparatiei lui Dumnezeu! 

 
 

Hosted by Dezibel Media © 2010-2015 Părtăsia Pastorală Europa-America